Soutěž pro všechny hráče s časopisem GameStar

Při příležitosti 50. vydání časopisu GameStar připravila jeho redakce ve spolupráci s námi soutěž o zajímavé ceny. Nerozhodují znalosti, ale originalita a kreativita. Soutěže se může zúčastnit každý hráč, bez ohledu na to, jaký herní časopis pravidelně čte. Tak na co ještě čekáte? Přečtěte si podmínky soutěže!

Vstoupil jsem do temné místnosti a opatrně se rozhlédnul. Ozvalo se krátké cvaknutí zásobníku a mé oči se podívaly tím směrem. Někdo tam je. Za bednami kosmického harampádí čeká ten, koho dnešní večer nejvíce hledám. Nepřítel. Můj protihráč.

GameStar slaví své 50. vydání a redakce časopisu při této příležitosti připravila pro své čtenáře mimořádně 3 CD, plnou hru Seven Kingdoms II: The Fryhtan Wars. Těšit se můžete například na zajímavá videa, která vám představí některé herní novinky, a rozsáhlé téma věnované hrám, na něž stále čekáme. Určitě vás zajímá, proč se stále čeká na Duke Nukem Forever a nebo Hidden & Dangerous 2. Oslavy 50. vydání časopisu GameStar však pokračují i na internetu a můžete se jich zúčastnit také!  Stačí poslat na adresu gsdopisy@idg.cz krátký text na téma:

1. Nejlepší zážitek z hraní (povídka, báseň, popis, vypravování...)

nebo
 
2. Krátkou recenzi své oblíbené hry (do 1 000 znaků).

A jaké ceny na vás čekají? Připraveno je pro vás 5x roční předplatné časopisu GameStar, 5x batoh GameStar a 10x tričko GameStar. Výherci obdrží svoji výhru poštou nebo osobně v redakci časopisu GameStar.

Rád bych podotknul, že účast v této soutěži nemusí být jen zábavou a cestou k výhře, nýbrž také příležitostí, jak na sebe upozornit neustále hledající lovce talentů mezi redakcemi herních magazínů, internetových i tištěných.

Zajímavé soutěžní příspěvky budeme, pokud s tím budou jejich autoři souhlasit, zveřejňovat na našem webu!

Diskuze (5) Další článek: Co představí Ubi Soft na E3?

Témata článku: , , , , , , , , , , , ,