Speciální ovladač pro Mechwarrior Online od Razeru

Páka se zpětnou odezvou, programovatelná tlačítka a mezi tím velký displej – to je nový koncept ovladače.

Razer, společnost specializující se na herní příslušenství, představila na E3 speciální ovladač pro online akci Mechwarrior Online jménem Artemis. Jde vlastně o klasickou páku, panel s programovatelnými tlačítky a velký LCD displej, na kterém budou vidět různé informace. Lepší zážitek z hraní Mechwarrior Online byste mohli mít už jenom v případě, že si postavíte model kokpitu obřího robota. Pravda, speciální ovladač pro Steel Battalion vypadal ještě o něco víc cool, protože měl páky dvě a ještě navíc pedály. Ale i tohle vypadá nádherně.

Razer_Artemis_1.jpg

„Původní série MechWarrior pro PC pro mě samotného představovala jeden z nejzásadnějších milníků na poli počítačových her,“ řekl Robert ‚RazerGuy‘ Krakoff, ředitel společnosti Razer USA.  „Když došlo k oznámení vývoje MechWarrior Online, nemohl si Razer nechat ujít příležitost spolupracovat s Piranha Games a Infinite Game Publishing.  Vyrobíme jedinečný speciální ovladač, který vydláždí cestu nové generaci válek robotů.“

Razer_Artemis_2.jpg

Artemis vypadá bezesporu zajímavě, nicméně se zatím jedná jen o koncept, takže zatím není známé kdy, kde, ani za kolik. Co vy, koupili byste si něco podobného?

Zdroj: TZ
 
Diskuze (1) Další článek: Mass Effect 3 vyjde pro Wii U

Témata článku: , , , , , , , , , , ,