Spekulace se nepotvrdily, NHL 20 na PC nezamíří a nedostane nový engine

Naděje PC hráčů na NHL se EA opět rozhodlo uhasit. Sportovní série se na počítače nevrátí a jako bonus nepřinese ani nový engine.

NHL se vrací zpět na PC. Taková zpráva se objevovala už od konce května na různých stránkách, které ji podkládaly screenshotem emailu a následně i dalšími zdánlivými důkazy. Bohužel se i tentokrát ukázalo, že internetu nelze věřit vždy a počítačová verze NHL se opět nekoná.

c0de4a15-f1c7-447b-877b-8826147ab75d
Údajná pozvánka, která spustila vlnu spekulací o PC verzi zmiňuje oznámení pro Origin

Na obal hry se podívá mladý centr Toronto Maple Leafs Auston Matthews, který sám vždy sledoval, kdo se na přebalu hry objeví. "Už jako malý jsem vždy obdivoval hráče, kteří se na obal NHL dostali. Je to pro mě obrovská čest a jsem pyšný, že můžu takto reprezentovat. Jsem navíc hodně soutěživý, takže se už teď těším až hru zapneme s kluky z kabiny a budeme hrát proti sobě," promluvil Matthews o svém nadšení.

NHL sice představilo hromadu novinek, které ale většinou stavějí na předchozím ročníku a budou ještě vylepšovat systémy pohybu hráčů a obohacovat režimy a grafiku. Nového enginu se ale hra nedočká. Pro PC hráče stále jako poslední dostupný ročník zůstává stařičká NHL 09, kterou každý rok obohacují pouze modifikace s novými hráči a dresy. EA tak fanoušky v tomto případě opět trošku zklamalo.

NHL 20 vyjde 13. září na PS4 a Xbox One. Více informací již brzy.

Diskuze (11) Další článek: Baldur's Gate 3 nebude jen přejmenované Divinity, slibují vývojáři

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , , , ,