Spider-Man: Miles Morales bude rozsahem podobný The Lost Legacy

Nepůjde o zcela plnohodnotnou hru, ale stále nabídne dostatek obsahu pro odreagování v oblíbeném světě.

Po prvotním menším chaosu při oznámení nám vývojáři upřesnili, že Miles Morales bude samostatná hra z univerza Spider-Mana. Nebude tak velká jako původní hra, ale nepůjde ani o minimalistické DLC. 

Podle vývojáři totiž rozsah a pojetí hry bude velmi podobné hře Uncharted: The Lost Legacy, která obohacovala čtvrtý díl série z hlediska příběhu i postav. To mimo jiné znamená, že se můžete těšit na některé novinky a kolem 10 hodin herní doby, což na menší hru vůbec není málo. Rozhodně si také "zažijeme kompletní příběh Milese plného emocí a srdcervoucích událostí". 

"Jak jsme pokračovali s vývojem univerza Spider-Mana, pochopili jsme, že Miles Morales a jeho příběh zrození potřebuje svou vlastní hru," řekl kreativní ředitel Brian Horton. "Jeho multikulturní minulost odráží pestrý a moderní svět a chtěli jsme dát hráčům nový příběh, nové zážitky, nové padouchy a unikátní questy v New Yorku. Tohle rozhodně nebudete chtít minout."

Příběh se odehrává jeden rok po událostech původní hry, během zimního období v New Yorku. Podle Insomniacu ještě zbylo dostatečně příběhu Petera samotného, ale tato hra bude sama o sobě důležitou součástí univerza. 

Ačkoliv je titul jakousi nástavbou původní hry, při vydání se můžeme těšit na téměř instantní nahrávání, ray-tracing, 3D audio a celou řadu nových technologických vychytávek, které obohatí postavy a město samotné. 

Diskuze (6) Další článek: DiRT 5 vyjde v říjnu, kariéra láká bohatou nadílkou kapitol i závodů

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,