Spider-Man se vrací v Web of Shadows

Společnost Activision spolu s vývojářským studiem Treyarch před pár dny představila další z řady pavoučích her. Ta se přitom nově nebude inspirovat žádným filmem, nýbrž přímo komiksovým prostředím, což je pro řadu fanoušků nejdůležitější proměnná. A ačkoliv toho o hře samotné není zatím moc známo, již nyní je jisté, že zaútočí na většinu, neřku-li všechny, platformy. Zkrátka tak nepřijdou majitelé Xboxu 360, třetího/druhého Playstationu, Nintenda Wii, stolních počítačů, či některého z dua handheldů.

Příběh Spider-Man: Web of Shadows nás zavede do zdemolovaného centra New Yorku, který úpí pod náporem nepřátelsky naladěných emzáků. Na vašich bedrech tak spočine nelehký úkol uvést vše do původního stavu, a to s co nejmenšími doprovodnými ztrátami. Oproti předchozím hrám s pavoučím mužem v hlavní roli totiž bude jmenovaná gamesa disponovat plně zničitelným prostředím, které tak bude svižně reagovat na vaše činy.

Krom toho se můžete těšit na vylepšený systém soubojů, jenž počítá se šarvátkami na zemi, ve vzduchu, případně s obojím zároveň. Samozřejmostí jsou i oblíbená komba, která krom pěstí a nohou čítají i lepkavá vlákna pavučiny. A aby toho nebylo málo, slibují tvůrci rovněž unikátní zpracování, díky němuž se v průběhu hraní bude plynule měnit postoj řadových občanů k vaší osobě. Může se tak z vás stát „klasický“ lidumil, či trošku zákeřný podvraťák. Vše záleží jen a pouze na vás, přičemž v závislosti na tom, kterou cestou se vydáte, se dočkáte několika různých konců. Na závěr nám ještě dovolte dodat, že se ve hře setkáte rovněž s ostatními charaktery, které se v komiksu objevily, a se kterými se budete muset nějakým způsobem dohodnout.

Související informace (Spider-Man: Web of Shadows):
Platforma: PC, Xbox 360, Wii, PS3, PS2, PSP, NDS
Žánr: akční adventura
Výrobce: Treyarch (
http://www.treyarch.com/)
Vydavatel: Activision (
http://www.activision.com/)
Předpokládané datum vydání: neznámé

Zdroj: Shacknews

Váš názor Další článek: Jak se hraje Alone in the Dark?

Témata článku: , , , , , , , , , , , , ,