PC | Akce | RPG

Špionážní konflikt budoucnosti

Jestliže nastane třetí světová válka, bude to znamenat konec lidské existence. Podobné řeči dnes slyšíme na každém rohu, přitom nikoho nepadlo, že vojenská taktika válčení se v budoucnu může změnit. Něco podobného napadlo vývojáře z Hi-Rez Studios a implementovali svůj nápad do titulu Global Agenda, kde namísto těžké bojové techniky využijete špičkové špionážní praktiky alá Sam Fisher nebo Solid Snake.

286841_full.jpg 286842_full.jpg

Děj tohoto MMO mixu FPS a RPG se odehrává v 22. století, v němž lidská rasa vede pro normální občany takřka neviditelnou, ale o to vražednější válku. Bojují proti sobě nejlépe vycvičení agenti, kteří mají k dispozici nevídané hi-tech vybaveníčko, jenž by jim záviděl i James Bond. Svého avatara si budete moci upravovat, jak po stránce vizuální, tak i po té schopnostní. K dispozici dostanete všechno možné, od holografických převleků a dálkově ovládaných robotů až po nadupané sealth obleky. Každé vylepšení nicméně něco stojí, a tak si užijete spoustu bojů. Jen si dávejte pozor, aby nepřátelé neodhalili vaši identitu, protože utajení je jedna z největších zbraní, jež v Global Agenda naleznete.

Neméně důležité je i zkoumání nových technologií, bez nichž se v takovém světě neobejdete. Naštěstí však nebudete sami, pakliže chcete, je možné spolupracovat s ostatními hráči. Ostatně častokrát je budete potřebovat. Ve více lidech se to lépe táhne a v případě získávání či udržení nových území to platí dvojnásob. O vizuální hostinu se stará třetí Unreal Engine a své poslání plní na jedničku. U onlinovek je však důležité, aby hlavně šlapaly, takže se bojíme, jaké budou hardwarové nároky, co se totiž týče tvůrců, ti zatím zarytě mlčí.

350052_full.jpg 350054_full.jpg
350056_full.jpg 350058_full.jpg

Zdroj: Worthplaying

Dostupné pro: PC
Žánr: Akce, RPG | MMO mix FPS a RPG
Výrobce: Hi-Rez Studios | Webové stránky hry
Váš názor Další článek: Stahujte Rise & Fall: Civilizations at War

Témata článku: , , , , , , , ,