Špióni všech společností, spojte se!

Jak se liší budoucnost od světa, který známe dnes? Jak se liší vzájemné působení mezi lidmi? To jsou pro nás zdánlivě neřešitelné otázky, které se však pokusí zodpovědět nová hra od společnosti Orbital Frog jménem Infiltrator: Shadow Wars.
Válka jak ji známe dnes již v budoucnosti neexistuje. Lidská rasa byla schopna vypořádat se s různorodými místními i globálními konflikty. Nebo nebyla? Válka budoucnosti je založena na mnohem méně hmatatelných komoditách nežli dnes. Namísto národů bojujících mezi sebou pro zdroje nebo jakési národní cítění je zde nyní mnohem vyšší, dominantnější síla - síla korporací. Vláda nad světem už není závislá na národní vlajce či dokonce jejich vůdcích. Multinárodní společnosti budoucnosti jsou všemohoucími entitami, které žijí v přesvědčení, že musejí dosáhnout svého cíle, a to za jakoukoliv cenu. Generálové a jejich armády nyní poslouchají příkazů těchto neurčitých spolků. Vy máte teď šanci stát se jedním z těchto novodobých "vojáků". Nikoliv však vojákem v ozbrojených složkách, vaše zbraně i příkazy nyní budou přicházet přímo ze zasedací síně. Pouze váš důvtip a ideologická shoda s předsedou společnosti vás dostanou do jedné z nich. Úspěch této společnosti a vlastně i vašeho života potom bude záviset na vaší schopnosti dokonale se vžít do tohoto stínového světa korporací a stát se vojákem budoucnosti.

Infiltrator: Shadow WarsInfiltrator: Shadow Wars

Vítejte do světa hry Infiltrator: Shadow Wars. Světa poněkud zmateného, temného a nanejvýš nedůvěřivého. Plného úplatků, zabijáků, špionů, dvojitých agentů, revolucionářů a teroristů. A vy se budete moct stát právě jedním z nich. Tato volba vás pak zavede k nejrůznějším úkolům a misím, které pomohou vaší společnosti k větší slávě, síle a bohatství. Vás úspěch či neúspěch ovlivní jak vaše postavení, tak i samotnou společnost (a dokonce možná i celý svět).

Infiltrator: Shadow WarsInfiltrator: Shadow Wars

Vaši přátelé i nepřátelé pracují v tomto světě vedle vás. Musíte hledat jejich záměry, musíte se rozhodovat, kdo bude váš přítel a kdo nepřítel, komu můžete věřit a komu ne. Vás úspěch na misích bude záviset pouze na vašich schopnostech a inteligenci. Korporace, kterou reprezentujete, může mít motivy a cíle odlišné od těch vašich, ale vy prokážete svou loajalitu tím, že příkazy splníte.

Infiltrator: Shadow WarsInfiltrator: Shadow Wars

Infiltrator bude masivně multiplayerové RPG, ovšem velmi zvláštního typu, navíc přichucené špetkou nějaké té strategie. Budete prozkoumávat obrovské, neznámé oblasti, objevovat nové zbraně. Budete se moci stát jedním z mnoha vojáků či jedním z mála týmových velitelů. To vše a ještě mnohem více bude v této hře údajně možné. Bohužel zatím se přesně neví kdy ani "za kolik", natož pak v jakém provedení. K dispozici jsou zatím pouze hrubé nákresy postav (kteréžto mají být mimochodem modifikovatelné do nejmenšího detailu, včetně oblečení).

Inu počkejme si na tento záhadný svět. Třeba se nám v něm nakonec i bude líbit...!?

Váš názor Další článek: Acer: konec pasivních displejů

Témata článku: ,