Splinter Cell: Blacklist a Rayman: Legends nenaplnily očekávání Ubisoftu

Schůzka Ubisoftu s investory bohužel potvrdila, že tyto dvě hry a další menší tituly jsou pro studio mírným zklamáním. Na vině má prý být nejen představení nových konzolí, ale i vyčkávání hráčů.

První střípky informací, že v Ubisoftu nefunguje vše tak, jak by mělo, jsme postřehli už včera, kdy jsme zaznamenali odklad akce Watch Dogs a The Crew. Vypadá to, že si studio raději ponechá nějaký ten čas na odladění her navíc, což je rozhodně lepší, než zbytečně pospíchat a vydat neúplnou hru. Však se podívejte na GTA V.

Mimo to se na schůzce mluvilo právě o dvou hrách z nadpisu, které zaznamenaly nižší prodeje, než Ubi očekávalo. Podle finančního ředitele Martineze za to může určitým způsobem příchod nových konzolí, kdy hráči odmítají investovat do stávajících platforem a raději si počkají nějaký ten měsíc na novou generaci. Z tohoto důvodu musely být sníženy finanční odhady na příští rok, a to je prý další důvod odkladu hackerské akce Watch Dogs.

Objevovaly se také informace, které přisuzovaly odložení strachu studia z GTA V, a tedy příliš velké konkurence, ale komunitní manažer Gary Steinman jakoukoliv spojitost s GTA V a Watch Dogs popřel. "Vážím si GTA V, protože je to skvělá hra, ale naše rozhodnutí s ní nijak nesouvisí. Nechceme pouze připustit žádný kompromis, který by měl vliv na kvalitu hry, což byl náš původní cíl, který hodláme dodržet," řekl Steinman.

Váš názor Další článek: Zahrajte si dobrodružství Super Maria v prohlížeči, je zadarmo

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,