Společnost ALTAR interactive uvolnila Fish Fillets pod licencí GNU GPL!

Logická hra Fish Fillets byla společností ALTAR interactive v prosinci roku 2002 uvolněna jako freeware a díky tomu si získala oblibu mezi tisícovkami hráčů z celého světa, kteří se k českému vydání z roku 1998 nemohli dostat.

Nyní společnost ALTAR interactive na přání hráčů uvolnila hru Fish Fillets pod licencí GNU GPL, a tak si každý může stáhnout zdrojové soubory hry, modifikovat je a své úpravy dále volně distribuovat v rámci podmínek licence GNU GPL. Souběžně s uvolněním kódu začala práce na konverzi pro Linux s názvem "Fish Fillet Next Generation", o které se další informace dozvíte na adrese http://fillets.sourceforge.net!

   

"Záměr přeportovat Fish Fillets na Linux vzešel přímo z linuxové komunity," říká Robert Hoffmann, obchodní ředitel ALTAR interactive. "A nás velmi těší, že se najdou nadšenci, kteří do konverze chtějí investovat svůj čas a svoje schopnosti, což nás utvrzuje v tom, že Fish Fillets obstojí i v dnešní konkurenci logických her. Držíme palce, ať se konverze podaří a těšíme se na první řešitele z řad uživatelů systému Linux!"

Zdrojové kódy hry Fish Fillets si můžete stáhnout na serveru SourceForge: http://sourceforge.net/projects/fillets.

Zdroj: PR

Diskuze (1) Další článek: Playman - česká herní nadílka se blíží

Témata článku: , , , , , , , ,