Sportem ku zdraví

Letní olympijské hry jsou již nějaký ten pátek za námi a na další atletické soutěže pod otevřeným nebem si budete muset počkat do léta. Ovšem tou dobou by se měl na svět vyklubat také titul Summer Athletics 2009, v němž se – jak jasně říká název – stanete se sportovcem a vaším jediným, ale o to důležitějším úkolem bude získávání medailí. Nejlépe samozřejmě těch zlatých.

Dočkáte se celkem osmadvaceti sportovních disciplín, v nichž nechybí plavání, běh (dojde i na královskou disciplínu 100 m sprint mužů), hod oštěpem nebo například skok do dálky. Stejně jako ve skutečnosti, i zde budou o vítězi leckdy rozhodovat milimetry či sekundy, takže pořádný trénink se vám vyplatí. A kdo ví, třeba nakonec předčíte i nejlepší výkon ve světových tabulkách.

K dispozici bude samozřejmě hned několik herních módů a stupňů obtížnosti, takže by si na své měl přijít každý sportovní fanoušek. Pozadu nezůstává ani grafické zpracování, které podle prvních screenshotů vypadá vskutku k světu. Teď jen doufáme, že to takhle klapne i v létě.

summerathletics2009_01.jpg summerathletics2009_02.jpg

 

Zdroj: Worthplaying
Dostupné pro: PC, X360
Žánr: Sportovní
Výrobce: 49Games
Váš názor Další článek: Recenze: Mirror’s Edge – skok do neznáma

Témata článku: , , , , ,