Spotlight edice Dying Light vám umožní zahrát si ve filmu

V historii jsme se setkali se všelijakými sběratelskými edicemi, ve kterých se to bonusy jen hemží. Pokud ale u sebe máte 10 milionů dolarů, můžete si díky Dying Light: The Following - Spotlight Edition zahrát ve filmu.

Nemáte se však zhostit nějaké podružné role, ale mluvené leč vedlejší roličky ve filmu Dying Light: The Movie. Role pak bude začleňovat kaskadérský a parkurový výcvik, profesionálního učitele herectví, váš vlastní trailer, off-roadové lekce řízení, lekce dělání zombie make-upu, kopii originálního scénáře, VIP lístky na premiéru, roli jakožto hlas Kylo Cranea ve speciální edici Dying Light a 4 kopie Dying Light: The Following - Enhanced Edition. A to jsem ještě pár „maličkostí“ vynechal.

spotlinght_2.jpg

Celkem ironické je, že film nemusí vůbec vzniknout. Právě proto se ale nabízí možnost si za 10 milionů dolarů zahrát za jednu to postav. S takovým obřím příspěvkem se šance na jeho vytvoření rapidně zvýší. Nabídka herectví vzniká také díky partnerství mezi Techlandem a herními obchody GAME.

Pokud po roli ve filmu přeci jen netoužíte, nabízí se zde možnost si za 250 tisíc dolarů koupit Dying Light v edici My Apokalypse, ke které dostanete skutečný bunkr na ochranu před zombíky.

Váš názor Další článek: Nový díl ze série Assassin's Creed letos neuvidíme

Témata článku: , , , , , , , , , , ,