Square Enix chystá betatest svého MMORPG

MMORPG Fantasy Earth: The Ring of Dominion začně od pondělka nabírat hráče pro betatest na PC . Jestli umíte japonsky, na oficiální stránce se můžete zkusit přihlásit. Square Enix jsou na informace o svém MMORPG docela skoupí, takže se o jejich připravovaném titulu se zatím ví jen velice málo.

  

Fantasy Earth skloubí prvky RPG a strategické elementy do podoby klasického MMORPG. Největší důraz však kladou na obrovské bitvy říše versus říše. Každý hráč si na začátku vybere příslušnost k jednomu z pěti národů, které budou v obrovských bitvách bojovat o nepřátelskou pevnost. Do jedné bitvy se může zapojit až 100 hráčů najednou, rozdělených na dvě strany po 50 hráčích. Pochopitelně nebude chybět ani klasické zabíjení příšer pro získání zkušeností a peněz. Vydání hry je plánováno někdy na letošní zimu.

Doupě komentuje: Square Enix už mají zkušenosti s MMORPG v podobě Final Fantasy XI, takže není důvod jim nevěřit. Sice se zřejmě nebude jednat o konkurenci World of Warcraft, ale své fanoušky si bezesporu najde. Třeba díky klasické japonské grafice plné světelných efektů a roztomilých postviček.

Související informace (Fantasy Earth: The Ring of Dominion)
Platforma: PC
Žánr: MMORPG
Výrobce: Square Enix (
http://www.square-enix.com/)
Vydavatel: Square Enix (
http://www.square-enix.com/)
Homepage:
http://www.playonline.com/fe/index.html
Předpokládané datum vydání: 2006

Zdroj: Gamespot 

Váš názor Další článek: Pořiďte si nože a šaty jako BloodRayne

Témata článku: , , , , , , , ,