Square Enix chystá nové JRPG na DS

 

Blood of Bahamut, tak se bude jmenovat nový titul od známých Square Enix. Na oficiálních stránkách probíhal odpočet do zveřejnění teaseru (níže) a v posledním vydaní Weekly Jump Magazine bylo odhaleno více informací o tomto novém RPG pro Nintendo DS.

Podle magazínu bude titul umožňovat kooperativní hru až čtyř hráčů. Společně budete čelit jakožto válečníci nebo kouzelníci obrovským monstrům. Hra bude zasazena do světa, kde lidé staví města na zádech spících monster. Znenadání se však monstra proberou a lidé zjišťují strašnou věc – domovy, které sami postavili se stávají jejich nepřáteli.

VIDEO: 630 'Blood of Bahamut - první trailer'

 

V hlavní části příběhu přebíráte kontrolu nad Ibukim, mladým mužem, který bydlel ve městě postaveném na monstru zvaném Giganto. Ibuki bude bojovat po boku Yui, která je taktéž svědkem probuzení monstra a bojuje o záchranu svého domova. Žádné další informace nejsou známy.

Square Enix dnes spustil oficiální stránky hry – bahamut.jp . Hra by v Japonsku měla být prezentována v druhé polovině prosince, ale oficiální datum hry však není známo. Podle videa se ale můžeme těšit na další japonské RPG, ovšem tentokrát bez tahového soubojového systému.

Zdroj: IGN

 

Váš názor Další článek: 22 her od Valve za $99

Témata článku: , , , , , , , , ,