Square Enix kutí vězeňskou akci

V zemi vycházejícího slunce vzniká další hra s šíleným námětem, v němž hrají prim pošahaní odsouzenci na vzdálené vězeňské planetě, jejichž jediným snem je dostat se odtam pryč. Jen stěží někoho překvapí, že jde o touhu lemovanou stovkami mrtvých a protkanou humorem černým jako noc.

1.jpg2.jpg

Gun Loco by podle tvůrců mělo rozšířit žánr third-person stříleček, přičemž potenciálním zájemcům umožní zhostit se role jednoho z šílených zločinců, jejichž tvorbou byl pověřen hongkongský výrobce hraček, Kenny Wong.

3.jpg4.jpg

Hra samotná by měla být hodně hektická a hráči se v ní prý ani na chvíli nezastaví. Její velkou předností má být rozmanité prostředí, které se budete muset naučit využívat ve svůj prospěch. Alespoň za předpokladu, že chcete přežít.

5.jpg6.jpg

Každý charakter navíc bude disponovat unikátními zbraněmi, schopnostmi a způsobem zabití, což by vás mělo donutit rozehrát hru za více postav. I když to celé zní jako online akce, jediné co o multiplayeru zatím víme je, že v arenách se proti sobě bude moci postavit až 12 hráčů.

Zdroj: Shacknews

Dostupné pro: X360
Žánr: Akce
Výrobce: Square Enix
Začátek prodeje: 2011
Váš názor Další článek: Video: Red Faction: Battlegrounds

Témata článku: , , , , , , , , , , , , ,