Square Enix plánuje do března 2020 vydání velkého titulu

Square Enix prozradil, že během následujícího roku se můžeme těšit na vydání velké hry. Dočkáme se konečně remaku Final Fantasy VII?

Díky finanční zprávě od Square Enix jsme se dozvěděli, že vydavatel do března příštího roku plánuje dokončit jeden ze svých zásadních projektů. Zatím netušíme, o co se může jednat, ale asi jako první každému musí přijít na mysl Final Fantasy VII Remake. Kromě informace o vydání jednoho z velkých titulů prozradila zpráva také to, jak si vedl  Shadow of the Tomb Raider. V případě dobrodružství Lary Croft se podařilo prodat přes čtyři miliony kopií v období od září do prosince.

Jedním z hlavních oznámení potom bylo, že se Square Enix chystá zkrátit dobu mezi oznámením a vydáním hry. Tuto změnu strategie volí určitě uvítají i fanoušci, kteří se nyní už těší na Remake Final Fantasy VII více než čtyři roky a stále ještě ani neví, kdy hra vyjde. Kromě Final Fantasy se pracuje také na projektu Avengers, který podobně jako Final Fantasy ale zatím o sobě nedává moc vědět.

Váš názor Další článek: Google již brzy odhalí detaily o svojí službě pro streamování her

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,