Square Enix pracuje na novém AAA titulu pro PS5, prozradil životopis

LinkedIn není dobrý jenom k prezentaci vlastní maličkosti na pracovním trhu, ale také k získávání zajímavých informací. Pokud se vám tedy zadaří hledat správně.

Jeden ze zaměstnanců studia Luminous Productions na svůj LinkedIn přidal informaci, že pracuje na neoznámené AAA hře pro PS5. Později tuto informaci smazal, ale jak tomu tak na internetu bývá, v tu dobu už byla škoda napáchaná a screenshoty přežijí všechno.

90b3891b-7b4f-48bb-8826-874de21dce77

Grafik a tvůrce 3D modelů ve studiu Luminous Productions spadajícím pod Square Enix dříve pracoval také na Final Fantasy XV. Jako první tedy musí člověka napadnout, že je v plánu další Final Fantasy, tentokrát už na novou generaci konzolí. Na druhou stranu ale Final Fantasy není exkluzivním titulem a do této teorie tak úplně nezapadá, že by šlo specificky o práci na hře pro PlayStation 5.

O tom, že PlayStation 5 se plánuje už se ví nějakou dobu. Postupně se v průběhu tohoto roku vynořují hry, které by se měly objevit na další generaci a Sony samo potvrdilo, že je nezbytné pracovat na konzoli další generace. Na čem Square Enix pracuje se ale ještě nějakou dobu nejspíše nedozvíme.

Váš názor Další článek: Sony v příštím roce vynechá výstavu E3. Chystá pro nás něco jiného?

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,