Srpnové DLC balíčky k Batman: Arkham Knight odhaleny

Warner Bros. dnes oznámil řadu přídavků i vylepšení pro akci Batman: Arkham Knight, jehož součástí je i skin z původního filmu. Zahrajete si za Michaela Keatona?

Zatímco nový příběhový přídavek Batgirl: A Matter of Family, který se týká tohoto genderového protipólu našeho temného hrdiny, vychází dnes, Warner Bros. Interactive nezahálí a představují další DLC, na něž se majitelé základní hry mohou těšit v následujících měsících.

Zajímavý je rozhodně balíček nazvaný 1989 Movie, které hráče vsadí do kůže Michaela Keatona, jenž se s Batmobilem proháněl po gotickém městě Gotham ve slavném Burtonově prvním snímku. Vychutnat si tak můžete nejen nový skin s klasickým žlutým logem a zlatavým opaskem, ale i šasi původního Batmobilu, s nímž si při jízdě i akčních honičkách užijete spoustu zábavy.

batmobile.jpg

Warner ovšem nekončí a kromě výše zmíněného retro doplňku představí i balíček Bat-family Skins Pack, jenž bude obsahovat skiny z alternativních příběhových liní - například Catwoman z 90. let, Robina, Batmana z Arkham Origins, černý, šedivý i sedmdesátkový Batmanovský skin a dokonce i originální kostým Nightwinga.

batfamily_skin_pack_final.png

K balíčkům se budou hráči moci dostat jak skrze Season Pass, tak i individuálně.

Váš názor Další článek: God of War 3: Remastered má startovní trailer

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,