Stahujte demo PSP verze Warhammeru 40k

Pokud netušíte co si myslet o chystaném titulu Warhammeru 40,000: Squad Command, který vyvíjí společnost THQ pro platformy Sony PSP a Nintendo DS, jistě si nenechte uniknout dnes vypuštěnou demoverzi. Hratelná ukázka je ke stažení na stránkách zmíněné společnosti, přičemž vám umožní na krátko získat kontrolu nad pěti mariňáky a Dreadnoughtem, s jejichž pomocí se pokusíte osvobodit planetu Ruhr II z područí Chaosu.

Hra samotná spadá do škatulky akčních strategií, přičemž se pokusí všem majitelům přiblížit krvavý svět, jenž stvořili lidé v Games Workshop. Dle slov THQ by měl Squad Command disponovat singleplayerovou kampaní složenou z 13 misí, která vás postaví do role velitele Hvězdných mariňáků, bojujících proti silám Chaosu.

Krom toho bude titul spoléhat i na propracovaný multiplayer, který by měl prozatím nabízet 9 unikátních map, a díky němuž se proti sobě budou moct postavit hráči z celého světa. Ať už ve snaze vymýtit Chaos, či ho naopak přiživit. Mimo skvělou herní náplň lidé z THQ přislíbili i precizní technické zpracování, které bude naplno využívat možností obou zmíněných platforem. Datum vydání je stanoveno již na 23. listopadu.

Související informace (Warhammer 40,000: Squad Command):
Platforma: PSP, NDS
Žánr: strategie
Výrobce: THQ (
http://www.thq.com/)
Vydavatel: THQ (
http://www.thq.com/)
Předpokládané datum vydání: 23. listopadu 2007

Zdroj: Eurogamer

Váš názor Další článek: Zaklínač konečně v prodeji

Témata článku: , , , , , , , , ,