Stahujte kompletní Doupě Video 2: Jak se stát recenzentem

Určitě jste již zaznamenali, že Doupě začalo jako první internetový herní magazín u nás natáčet redakční videa. Pokud vás neranila mrtvice z toho prvního, pokusíme se vás nyní dostat druhým dílem. Ústředním motivem bude tajný záznam přijímacího řízení nových redaktorů Doupěte – ukážeme vám, jak se současné osazenstvo redakce dostalo na své pozice, ale také Harryho Poťera nebo živoucí Pokémony!

Hned na začátku se musíme omluvit za úvod samotného videa – je nám jasné, že začít jakýkoliv dobrý film scénou na záchodě není zrovna ideální způsob, nicméně když jsme chtěli být věrní dokumentárnímu pojetí druhého Doupěcího videa, nemohli jsme zamlčet žádnou skutečnost – ani tu, že tištěné herní magazíny se OPRAVDU DAJÍ číst na záchodě, přičemž nejednou mívají na samotný úkon s pobytem v oněch místnostech spojený příznivý vliv.

  

Kameraman Pavel Holec si dal opět záležet * Ano! Tištěný herní magazín si můžete číst na záchodě! * Syrový dokument bez příkras, to je Doupě Video

  

Šéfredaktor testuje tištěnou konkurenci * Není to nezajímavé:-) * Natáčecí štáb se chystá na další záběr

 

Stahujte ukázky z únorového DOUPĚ Videa!

Ukázka první: Smažkomet 3000 (avi, 0:31 min, 2 MB)

Ukázka druhá: Přijímání Kateřiny Bínové (avi, 1:04 min, 4,1 MB)

Ukázka třetí: Hrajte Pokémony! (avi, 1:00 min, 3,6 MB)

 

Pro zpříjemnění a celistvost Doupě Videa jsme nově zavedli pozici uvaděče, kterým se po přeměření svalů stal Martin Boček (ano, autor veleúspěšného loňského seriálu článků o pirátství a právu v ČR). Že dokáže své fyzické přednosti podat stejně náležitě jako své právnické znalosti, o tom vás jistě přesvědčí jeho fenomenální uvedení jednotlivých reportáží Doupě Videa 2.

Reportáž č.1: Jak se stát herním novinářem

Jak správně podotkne v úvodu hlavní reportáže, mnoho z vás, našich milovaných čtenářů, nám posílá své ukázkové práce a životopisy ve snaze dostat se do našeho týmu – nicméně vaše představy o předpokladech pro přijetí jsou často značně liché. Právě proto naše skrytá kamera zaznamenala jednotlivá přijímací řízení, kterými prošli současní redaktoři Doupěte.

 

Stahujte kompletní Doupě Video, díl druhý: Jak se stát herním novinářem

(avi, DivX 5.11)

 

 

 Verze v nižším rozlišení (34 MB)

 

 

 Verze ve vysokém rozlišení (336 MB)

 

Uvidíte tak, že i když si Honza Horčík dal tu práci a vypěstoval na své zahrádce šunkovou bonboniéru Milka ve tvaru srdíčka, jeho neochota uklízet u šéfredaktora v bytě mu značně poškodila a také proto trvalo tak dlouho, než jsme mu kromě psaní do Levelu dovolili psát i pro Doupě a ujmout se dokonce správy Doupě DVD. Oproti tomu takový Honza Morkes se spolehnul na vzorky své kvalitní práce – jenže přijít na přijímací řízení bez jídla pro věčně hladového šéfredaktora, to je opravdu problém – a věřte mi, ukázkové práce se opravdu moc jíst nedají, nehledě na množství kečupu, kterým papíry polijete.

  

Doupě Video má nyní svého uvaděče * Martin Boček se před kamerou cítí dobře * Zpravodajství na nejvyšší úrovni, to je Doupě Video!

V další fázi uvidíte návod na správný postup při vyplňování přihlašovacího formuláře a kromě toho vám také Kamil Gric ukáže, že aby se stal zástupcem šéfredaktora, musel zaplatit nemalé jmění... co je také dnes zadarmo, že:-). Kateřina „Kačenka“ Bínová sice nepřinesla ukázkové práce ani jídlo, ale zato se krátce po usednutí před stůl šéfredaktora začala svlékat, což také nebyl zrovna nesprávný postup. Jak uvidíte, k místu v redakci vám snadno mohou pomoci i různé „skryté předpoklady“, na které má šéfredaktor obzvlášť vyvinutý cit!

  

Záznam z přijímacích pohovorů nových redaktorů * Vizitka na stole šéfredaktora dokládá jeho vytříbený umělecký vkus * Jedna z úspěšných uchazeček

Martin Boček původně vsadil na zálibu šéfredaktora ve všem japonském a přijímací pohovor se pokusil absolvovat v japonštině – jenomže zapomněl na anglickou lokalizaci a to se prostě nevyplácí.

Reportáž č.2: Harry Poťer versus Lord Vysmahlo

Vysoce dynamický akční souboj legendárního (byť lehce hlasově indisponovaného – nu což, každý jsme v pubertě mutovali:-)) začarovaného prcka Poťera a strašlivého fanatického hráče Dooma s přezdívkou Lord Vysmahlo zahajuje dramatický výkřik „Jeď, vole!“ a co se dělo potom, nu, to už není vhodná podívaná pro děti, upozorňujeme, že dané záběry jsou skutečně drastické.

  

Děsivý Lord Vysmahlo * Unikátní záběry meditace lovce Pokémonů před bojem * Pravdivá reportáž nebo dokonalá mystifikace?

Reportáž č.3: Tajné schopnosti Pokémonů

Mysleli jste si, že Matrix převedl anime do hraného filmu dokonale? To jste ještě neviděli náš film! Dramatický souboj pokémonů Muchaču a Kativira patří k nejbrutálnějším akčním scénám, jaké kdy na diváky zářily z obrazovek monitorů – přesvědčte se sami.

  

Jedinečný záběr nejvzácnějšího pokémona Muchaču * Souboj pokémonů - příšerek do kapsy * Blíží se dramatické finále

Reportáž č.4: Kung Fu Okna

Ve finále uvidíte, že redaktoři Doupěte skutečně nejsou normální a běžně se věnují Kung Fu nebo umývání oken způsobem, jaký byste určitě nečekali. Vrcholem celého druhého Doupě Videa je potom vpravdě skandální odhalení iniciátora celého projektu.

  

Šok! Jeden ze zápasníků ovládá polohu 69 * Správné osvětlení je klíč ke kvalitní atmosféře ve hře i ve filmu * Odhodlaný filmařský tým Doupěte

Pevně věříme, že vás šíleným projektem Doupě Videa šokujeme natolik, že nebudete věřit vlastním očím a pustíte si jej ještě jednou a pak znovu – dokud se neobjeví třetí díl a vy se nebudete chtít o našem nevkusu a šílenství přesvědčit znovu. Děkujeme za vaši diváckou přízeň a těšíme se na shledanou u dalšího Doupě Videa!

Diskuze (16) Další článek: Výherci soutěže o hru Etherlords 2 od firmy CD Projekt

Témata článku: , , , , , , ,