Stahujte masivní demo Quake Wars

Firma Splash Damage po několika odkladech multiplayerového obrozence Enemy Territory: Quake Wars drží slovo, a jak slíbila minulý týden, vydala oficiální a pěkně macaté demo svého titulu. To je možné stáhnout na níže uvedených odkazech, přičemž nabídne celou mapu Valley z plné verze hry. Údolí vychází ze skutečné lokace Yosemite Valley v Kalifornii a ve své herní podobě dovolí vyzkoušet nejen síťová klání mnoha živých hráčů, ale také singleplayer proti botům. Více o mapě včetně jejího popisu a taktik nalezne čtenář na stránkách http://community.enemyterritory.com/index.php?q=node/91.

Mapa patří k těm největším z celé hry, přičemž má demonstrovat frenetickou akci titulu se spoustou diverzních přepadů kryjících hlavní útoky jednotlivých stran apod. Ve Valley budou bojovat složky armády Global Defense Force proti zamoření území Stroggy, kteří se zmocnili zdejší úpravny pitné vody. Hráči si zabojují jak ve vozidlech při jízdě po skalních stezkách nebo tunelech, tak uvnitř budov. Hlavním lákadlem mají ovšem být vedlejší úkoly, jichž bude v Quake Wars velké množství a částečně na nich má stát i vlastní hratelnost.

Stahujte demo Enemy Territory: Quake Wars (728 MB)
GamersHell.com
FileShack
FileFront
ActionTrip
Oficiální torrent

Pro majitele grafických karet ATI: Pro správnou funkčnost dema je nutné použít hotfix stažitelný na adrese http://support.ati.com/ics/support/default.asp?deptID=894.

Související informace (Enemy Territory: Quake Wars):
Platforma: PC, Xbox 360, PS3
Žánr: akce
Výrobci: Splash Damage (PC), Z-Axis (PS3), Nerve Software (Xbox 360)
Vydavatel: Activision (
http://www.activision.com/)
Předpokládané datum vydání: 28. září 2007

Diskuze (1) Další článek: Unreal Engine 3 čeká Konec

Témata článku: , , , , , , , , ,