Stahujte mobilní akci Call of Duty: Strike Team po iOS

Activision odhalilo zbrusu novou akční střílečku ze série Call of Duty, která znenadání dorazila na zařízení s operačním systémem iOS.

Call of Duty: Strike Team nabízí nejen epickou příběhovou kampaň, kterou známe ze všech velkých titulů, ale také přichází s něčím pro sérii zbrusu novým. Za chodu totiž dokážete přepínat mezi klasickým FPS pohledem a taktickou izometrickou kamerou, což dává hře nový rozměr.

Strike Team je mnohem taktičtější, než jeho kolegové z konzolí, ve své podstatě ale přináší podobnou atmosféru a zážitek. Na hře pracovalo nové mobilní studio vydavatele, Blast Furnace, v jehož čele stojí veteráni z Rockstaru, Mark Washbrook a Gordon Hall.

1378409805-call-of-duty-strike-team-third-person-view-01.jpg 1378409808-call-of-duty-strike-team-third-person-view-02.jpg

1378409806-call-of-duty-strike-team-first-person-view-helicopter.jpg 1378409807-call-of-duty-strike-team-first-person-view.jpg

Kromě příběhové kampaně nechybí Survival mód, kde musí hráč přežít stále těžší vlny nepřátel a postupně vylepšovat svou postavu. Ovládání bylo precizně optimalizováno pro dotykové obrazovky, navíc zde nechybí nabitý arzenál zbraní a gadgetů.

Call of Duty: Strike Team je ke stažení právě teď z AppStore, a to pro iPhone, iPod Touch a iPad.

Váš názor Další článek: Mirror's Edge naživo aneb parkourem ku hraní

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , , ,