Stahujte Oddboxx: kolekci praštěných her Oddworldu na PS3

Dnešním dnem počínaje je na PSN ke stažení balíček klasických her ze světa Oddworld, jak oznámila oficiální stránka hry.

Oddboxx obsahuje první čtyři hry série: původní Abe’s Oddysee, Abe’s Exoddus, a také HD verze her Munch’s Oddysee a Stranger’s Wrath. Kolekce má cenovku 19,99 euro.

Balíček je zatím dostupný pouze v Evropských a několika dalších zemích mimo USA, kam se hra dostane v nejbližší době. Úplný seznam zemí je následující: Austrálie, Bahrajn, Belgie, Bulharsko, Chorvatsko, Kypr, Česká republika, Dánsko, Finsko, Francie, Řecko, Německo, Maďarsko, Island, Indie, Irsko, Izrael, Itálie, Kuvajt, Libanon, Lucembursko, Malta, Nizozemí, Nový Zéland, Norsko, Omán, Polsko, Portugalsko, Katar, Rumunsko, Rusko, Saúdská Arábie, Slovensko, Jižní Afrika, Španělsko, Švédsko, Švýcarsko, UAE, Británie a Ukrajina.

V současné době vývojáři pracují také na HD předělávce prvního dílu, Abe’s Oddysee s podtitulem New’n’Tasty, který v roce 2014 dorazí na PS3, PS4, Vita, WIi U, PC, Mac a Linux. O nové galerii už zajisté víte.

Váš názor Další článek: Podívejte se na prvních 25 minut ze hry Dead Rising 3

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,