STALO SE - kde vzít 250 tisíc dolarů

Krize v Atari pokračuje. Po nedávném oznámení vydavatele, že možná prodá svá vývojářská studia, se začala hýbat situace v Shiny Entertainment. Jeden z jejích zakladatelů, David Perry, společnost opustil, aby mohl zvýšit cenu studia přihazováním na aukci. Shiny má v současné době 56 zaměstnanců, kteří pracují na pokračování hry Earthworm Jim.

Capcom upřesnil vydání Okami. Okami bude vyprávět příběh mýtického slunečního boha, který se vydává na strastiplnou cestu za nápravou světa sužovaného silami zla. K ruce jsou mu různé božské síly a všechny čtyři elementy. Hra vyjde v létě tohoto roku.

Jak si vydělat 250 tisíc dolarů? Výhercem turnaje Best of Battlefield pořádaného EA se stal Team Legends nad Team Professional Skills poměrem bodů 340:337. Desetičlenný tým si tak odnesl z turnaje 250 tisíc dolarů. Na druhý tým čekala odměna 50 tisíc dolarů. Celý turnaj začal už v listopadu a byl rozdělen na Xboxovou a PS2 část, přičemž vítězové obou částí se utkali ve velkém finále. Team Legends nasbíral za turnaj více bodů, takže si mohl zvolit konzoli pro finále a tou byl Xbox.

Váš názor Další článek: Atari plánují propouštění

Témata článku: ,