STALO SE - Nintendo slaví úspěch NDS

Nintendo DS je nejrychleji prodávanou herní konzolí v Japonsku. Domácí prodeje handheldu NDS překročily 5 milionů kusů 13 měsíců od zahájení uvedení na trh. Sony to s PS2 dokázala za 17 měsíců, Game Boy Advance to stihl po 14 měsících. Nintendo si úspěch vysvětluje i svým zaměřením nejen na běžné hráče, ale i ženy, seniory a obecně lidi, kteří hry dříve hráli málo nebo vůbec.

Snowboardový betatest. Stoked Rider featuring Tommy Brunner má být unikátní snowboardovou simulací, inspirovanou prostředím Aljašky. Ať už se rovnou ponoříte do závodění, užijete si freeridu, či se ponoříte do tajů editoru, vyzkoušet si to můžete už teď v betatestu.

Dáreček pro majitele Xboxu. Pokud používáte digitální hráčskou kartu na Xbox.com, Microsoft pro vás má další nabídku. Jmenuje se Xbox Live Diamond Card a kromě jiného díky ní budete mít slevy v obchodech a restauracích partnerů, v současnosti například Timberland, McDonald`s a řada dalších. Karta je zdarma a více informací naleznete zde.

Pravý důvod odložení Oblivionu? Když Bethesda před časem oznámila, že se očekávané pokračování ságy The Elder Scrolls opozdí, důvodem byly problémy s polskou lokalizací. Podle posledních informací to ale vypadá, že hra už je hotová a vývojáři jen chtějí více času na úpravy, díky nimž by Oblivion maximálně využil výkonu Xboxu 360. Ten je totiž větší, než původně čekali.

Váš názor Další článek: Gods: Lands of Infinity ve fázi GOLD

Témata článku: , , , ,