STALO SE - petice za herní Stargate

Stargate SG-1: The Alliance zrušena. Po roztržce mezi vydavatelem JoWood a vývojáři z Perception to s projektem vypadá špatně. Perception hledá nového vydavatele, nicméně ho nenachází a podle všeho bude během týdne zrušení hry oficiálně oznámeno. Pokud vás akční hra ze světa Hvězdné brány zaujala, můžete se podepsat pod petici.

Xboxové hry si na Xboxu 360 nezahrajete do května. Podle vyjádření Microsoftu nebudou až do května nové updaty umožňující hraní xboxových her na Xboxu 360. Zklamání novopečených majitelů next-gen konzole se už projevilo i na poklesu prodejů her na starší verzi konzole.

Otevřená beta Heroes of Might & Magic bude spuštěna už dnes. Před několika dny byla řada hráčů překvapena, že betatest očekávané strategie nezačal, jak bylo oznámeno. Ubisoft se nechal slyšet, že chce, aby zážitek byl co nejpříjemnější, takže pravděpodobně ještě dokončil několik posledních úprav. Beta tak začne dnes odpoledne.

Blíží se sběratelská edice Star Wars: Empire at War. LucasArts na nás chystají verzi hry s bonusovým obsahem, jako například 5 exkluzivních map do módu skrimish, artworky, spořiče obrazovky, pozadí plochy a další. K dostání to celé bude od 16. února.

Download

velikost: 20 MB
 
velikost: 520 MB
 
velikost: 22 MB
 
velikost: 740 MB
 
velikost: 24 MB
Diskuze (1) Další článek: Podrobnosti o Rumble Roses XX

Témata článku: , , ,