STALO SE - sexuální obtěžování ve WoW

Ubisoft odložil vydání Heroes of Might & Magic 5. Není to ani celý týden, co začal betatest pokračování slavné série, a rozhořčení fanoušci už dosáhli svého. Po prvních herních zážitcích zorganizovali petici za odložení hry, k čemuž nyní skutečně došlo; nové datum vydání bude oznámeno v průběhu týdne.

Další díl série Dragon Quest má datum vydání. Dragon Quest: Shounen Yangus to Fushingi Dungeon (Cesta mladého Yanguse do podivuhodné jeskyně) vypráví v komiksové 3D grafice příběh z mládí Yanguse, postavy z DQVIII. Hra vyjde v Japonsku 20. dubna, tedy ve stejný den jako datadisk k Final Fantasy XI jménem Treasures of Aht Urhgan.

Microsoft záplatuje Xbox 360. Společnost dokončuje veliký update, jenž by měl na nové konzoli opravit mnoho věcí. Úpravy se týkají například zatuhávání her, problémů s dosažením určitých cílů ve hrách a dalších funkcí. V týdnu by rovněž měl vyjít update na Call of Duty 2.

Problémy s menšinami ve World of Warcraft. Blizzard potrestal hráčku oblíbeného MMORPG za rekrutování hráčů do "GLBT friendly" guildy, tedy guildy přátelské k homosexuálním, bisexuálním a transsexuálním hráčům. Blizzard toto jednání zařadil do kategorie přečinů "obtěžování - sexuální orientace". Stanovisko firmy je takové, že hráččina formulace mohla vést k diskuzím, jež by se ve hře jinak neobjevily.

Download

Silent Hill - videocomics
velikost: 19 MB

velikost: 16 MB
Váš názor Další článek: Bude Oblivion vypadat hůř?

Témata článku: , , , ,