Stalo se 1. 5. - Clasic Doom na cestě

Pokud jste fanoušky série Doom, jistě vám neunikne rozšíření Clasic Doom, pomocí kterého se parta nadšenců snaží převést úrovně a hratelnost starých dílů do Doom 3. Jak se jim to vede můžete posoudit sami v ukázce, která naleznete v sekci Download.

Patch na Warhammer 40 000 se blíží. Společnost Relic Entertainment ohlásila přípravu patche 1.3 na jejich hru Warhammer 40 000: Dawn of War. Ten by měl zlepšovat možnosti multiplayerové hry, zvláště pak na turnajích a s přáteli. Můžeme očekávat jeho lokalizaci od společnosti CD Projekt.

Další patch je na cestě pro Live for Speed S2. Autoři si tentokráte pohráli s diferenciály, takže můžete očekávat poměrně značnou změnu chování auta v zatáčkách. Protože je celý projekt teprve v testovací verzi, je volně přístupný všem.

Aby nebylo patchů málo, přidáme ještě zmínku o jednom na GTR od společnosti Simbin. Verze 1.4.0.0 se stará o rozšířenou podporu multiplayeru, kde máte v čekacích místnostech více možností, co dělat, jako třeba vyhazovat nepohodlné hráče.

Download:

Clasic Doom - video
velikost: 20 MB
 
Battlefield 2 - video
velikost: 9 MB
 
Act of War - demo
velikost: 580 MB

Váš názor Další článek: Act of War - zkuste si přímo udeřit

Témata článku: , , , , , , , ,