Stalo se 10.7. - Nebudou knihovny, bude Oblivion

Nová povolání v Ragnarok Online jsou oficiální. Společnost Gravity Interactive, tvůrce jednoho z nejpopulárnějších MMORPG, Ragnarok Online, zavedla na svých serverech tzv. "transcendent classes". Jsou přístupné hráčům, kteří se svými postavami získali maximální, tedy 99. úroveň. Mohou hrát se stejnou postavou znovu od začátku, přičemž jsou jim k dispozici nové schopnosti. Vymoženosti, která je samozřejmá na neplacených serverech, se tak konečně dočkají i platící hráči.

Rockstar se brání obvinění. GTA: San Andreas se stalo předmětem vyšetřování ESRB kvůli modifikaci Hot Cofee, jež měla zpřístupnit minihry se sexuálním obsahem. ESRB zkoumá především, jestli jsou sexuální minihry součástí původního programového kódu, jak jsme informovali předevčírem. Autoři hry se znovu ohradil proti spekulacím, že by ve hře takové minihry ukryli.

Oblivion pro knihomoly. Výkonný producent čtvrtého dílu ságy The Elder Scrolls Todd Howard se v jednom z interview vyjádřil k počtu knih obsažených ve hře. Mělo by jich být na 400, což je vzhledem k jejich rozsahu, čítajícímu někdy až několik desítek stran, úctyhodné číslo.

Jay Powell radí vývojářům. V obsáhlém článku "Secrets of the Game Business: Pros and Cons of Worldwide and Country-by-Country Deals" se vývojáři mohou dozvědět mnoho užitečných informací z problematiky vydávání her. Potřebují jednoho vydavatele nebo víc? Na tuto otázku dopodrobna odpoví studie, kterou můžete najít zde.

Obrázky ze SiN Episodes. Futuristické město Freeport City, nejnebezpečnější biochemička na světě Elexis Sinclaire a jediný člověk, který jí stojí v cestě, John R. Blade. Co mají tato jména společného? Ritual Entertainment, Valve a Source engine. Navíc se objevily první obrázky z tohoto virtuálního dobrodružství, jehož vývoj byl nedávno oznámen.

  
Nová akce SiN Episodes v enginu Half-Life 2

Váš názor Další článek: Black - atmosférická akce

Témata článku: ,