Stalo se 11. 5. - Revoluce se blíží

Kdy vyjde Nintendo Revolution? Neoficiální zdroje mluví o půlce příštího roku, neboť výrobci pamětí pro tento systém by měli mít tou dobou již dostatek hotových pro uvedení celého výrobku na trh. Ten by měl mimo jiné údajně mít procesor se čtyřmi jádry na 2,5 GHz, máme se na co těšit.

America`s Army na dalším enginu Unrealu. Armáda Spojených států amerických oznámila, že licencovala Unreal engine 3 pro jejich taktickou střílečku America`s Army. Vylepšili tak o další krůček technologie, když předchozí verze běžely na Unreal engine 2.

Phantasy Star Online má betu. Tvůrci MMORPG Phantasy Star Online: Blue Burst se rozhodli otevřít hru novým hráčům tím, že jim nabídnou betaverzi, ze které pak budou moci přejít na normálně placenu verzi bez ztráty postavy.

Dropteam pro všechny. Multiplayerová simulace pozemních bojů Dropteam bude připravována nejen pro Windows, ale i pro Linux a OS-X. Již kolem poloviny tohoto roku můžeme očekávat její vydání, snad se tvůrcům podaří se poprat s kompatibilitou Windows.

Silicon Knights licencovali Unreal engine. Nejen Armáda USA, ale i Silicon Knights, kteří se proslavili akcemi Blood Omen: Legacy of Kain a Metal Gear Solid: The Twin Snakes, se domluvili s Eidosem na licencování Unreal engine 3. Co s jeho pomocí vytvoří, to si budeme muset ještě počkat.

Imperial Glory je gold. Očekávaná strategie s dílen španělských Pyro Studios Imperial Glory už dosáhla svojí gold fáze a snad již brzy dorazí na pulty obchodů. V USA tomu tak bude za necelý týden, takže nezbývá než doufat, že se neopozdí.

Dungeon Lords mají verzi 1.1. Distributor Dreamcatcher Games nelení a hned chvíli po vydání RPG Dungeon Lords k této hře tvoří první patch. Verze 1.1 hlavně balancuje hru a řeší drobné problémy.

Download:

Gothic 3 - video
velikost: 25 MB
 
Hitman: Blood Money - intro
velikost: 35 MB
 
Dark Sector - video
velikost: 100 MB

Advent Rising - video
velikost: 50 MB

Váš názor Další článek: StormMill PocketPC game contest - programuj pro Pocket PC

Témata článku: , , ,