Stalo se 11. 8. - Namco slaví padesátiny

Atelier Iris i do Evropy. Milovníci japonských RPG jistě zajásají při zjištění, že Koei Europe bude distribuovat Atelier Iris: Eternal Mana pro PS2 i v Evropě.

Scooby-Doo! Unmasked - filmy táhnou. Hry podle filmové předlohy nestojí většinou ani za pohled, Scooby-Doo! Unmasked snad bude jiná. Přivede nás do role psa, který musí zachránit svého zmizelého pána.

Vzhůru do Berlína za druhé světové. Střílečky z druhé světové války jsou stále poměrně populární a tak se ohlášení World War II Combat: Road to Berlin pro PC a Xbox nedá ani považovat za překvapení. Uvidíme, zda se Groove Games podaří překvapit ve hře samé.

Namco Museum 50th Anniversary je gold. Namco oznámili, že dokončili práce na sbírce klasických titulů Namco Museum 50th Anniversary. Dočkat bychom se měli již tento měsíc pro PC a většinu konzolí.

Vytrvalí stratégové budou hrát online. Lockpick Entertainment se rozhodli vytvořit MMORTS Dreamlords, ve které budou ve stálém světě sváděny bitvy jednotlivých stratégů proti sobě.

FIFA 2006 na Onlinegames. Redaktoři nadějného magazínu Onlinegames nás upozornili na jejich první dojmy z fotbalu FIFA 2006.

Váš názor Další článek: Devin Moore neskončí jako ve hře

Témata článku: , ,