Stalo se 11.1. - bonusy k DDO: Stormreach

Opožděné Frame City. Společnost Namco Bandai musela ohlásit zpoždění své střílečky Frame City Killer pro Xbox 360 a datum vydání posunula až na druhou polovinu letošního roku.

Yu-Gi-Oh v obchodech. Distributor Konami oznámil, že jeho hra podle comicsu Yu-Gi-Oh! GX Duel Academy je již na pultě obchodů po celém světě.

Disciples 3 bez tvůrce. Smlouva mezi Strategy First a Game Factory Interactive na tvorbu třetího dílu strategie Disciples byla ukončena, takže hru bude muset udělat někdo jiný.

Bratři v záplatě. Ubisoft vydal patch na střílečku Brothers in Arms: Road to Hill 30 a hra ve verzi 1.11 by měla být vylepšena hlavně po stránce plynulosti multiplayeru.

Zlaté příběhy Legendie. Namco Bandai dali na vědomí, že jejich RPG Tales of Legendia je dokončena a začíná se reprodukce nosičů.

Outrun i na Xboxu. Závodní hra OutRun 2006: Coast to Coast od Segy nebude jen pro PSP a PS2, ale i pro Xbox.

Předobjednávka Stormreach. Turbine oznámili, že pokud si předobjednáte jejich MMORPG Dungeons & Dragons Online: Stormreach, dostanete ve hře amulet ochrany, možnost rezervovat si jméno, dřívější přístup na servery po ukončení beta testu a také plakát s červeným drakem.

Kde to vře:

Uživatel Ocelot69 založil vášnivou debatu, zda jsou lepší hry výroby japonské, nebo pro nás tradiční evropské a Americké. Zahájil ji ve velkém stylu rozsáhlým prohlášením, ke kterému se v tématu "EU/A versus JPN GAMEZ! FIGHT!" okamžitě začaly hrnout poznámky.

Váš názor Další článek: GALERIE: City Life

Témata článku: , , , ,