Stalo se 11.6. - demoverze Battlefield 2 je tu!

Battlefield 2 demoverze. Za největší zážitek dnešního ospalého dne lze považovat vydání slibovaného hratelného dema online akce Battlefield 2 (DICE, Electronic Arts). Ukázka vás zavede do Ománského zálivu (USA vs. MEC) a to jak ve hře proti 15 botům, tak proti 16 až 32 hráčům po internetu. Bližší informace spolu s downloadem naleznete zde nebo zde.

Čeština do Battlefield 2. V souvislosti s vypuštěním hratelné demoverze Battlefield 2 se na scéně objevil Polis, který tímto žádá nadšené angličtináře o pomoc s překladem této očekávané onlinovky do mateřského jazyka. Kdo si z vás troufne?

Bonusová mapa do Warcraft 3. Blizzard dnes vypustil další "in-house built" mapu, tentokrát nazvanou Emerald Shores, kterou si můžete stáhnout i u nás. Mapa je střední velikosti, nejlépe hratelná 2v2 nebo 3v3 a prostředí je tematicky shodné se Sunken Temple.

Enemy Territory: Quake Wars na G4TV. Todd Hollenshead se objevil v pátek na herním internetovém kanálu G4tv.com, kde prezentoval novou hru ze světa Quake - Enemy Territory: Quake Wars. Více informací spolu s obrazovým materiálem naleznete zde.

Day of Defeat: Source. Nepropustná mlha nad novou reinkarnací populárního modu do Half-Life se konečně zvedla po dnešním oznámení společnosti Valve Software. Bližších informací a zbrusu nových obrázků ze hry se dočkáme začátkem týdne, přičemž vydání Day of Defeat: Source se již kvapem blíží.

The Chronicles of Ny zrušeno. Společnost Clownkeep na svých stránkách uveřejnila, že zrušila tvorbu své ságy The Chronicles of Ny. Hra byla původně vyvíjena po úsecích, které by hráče měly navnadit na další část, ale firma prý musela změnit své priority a projekt zrušit.

Arena Football od EA. Pokud si pod pojmem fotbal představíte kulatý míč a dvě lehkonohé jedenáctky hráčů, pak vás Arena Footbal od Electronic Arts asi zklame, protože se jedná o fotbal americký. Takže si připravte šišatou mičudu, chrániče a můžete klidně vyrazit do víru boje.

 

Váš názor Další článek: Na PS3 pojede i Linux

Témata článku: , , , , , , , ,