Stalo se 12.5. - Microsoft nechystá další konzoli!

Šlehneme si Snow. Narkomani velmi dobře tuší, že sníh není jen skupenství vody, ale i látka jiná, výrazně omamnější. Více než dost si jí užijete ve strategii Snow, která má ukázat život drogových gangů. Podaří se vám vytvořit kartel?

Sparta má distributora. Ruskému týmu World Forge se podařilo najít distributora pro jejich strategii Sparta: Ancient Wars. Tímto šťastlivcem není nikdo jiný, než Playlogic, kteří hru hned zařadili do svého plánu na příští rok.

Hip Games se rozšoupli. Nový lineup Hip Games na E3 ukazuje poměrně nečekaně širokou nabídku her. Posuďte sami: City of the Dead, Rugby Challenge 2006, Jackie Chan Adventures, Fear Factor: Unleashed, Playboy the Mansion: Private Party, Call of Cthulhu: Destiny`s End Ghost Wars.

NBA Live 2006 má hvězdu. Letošní ročník série NBA 2006 ponese na své krabici Amara Stoudemire z Phoenix Suns. Pokud vám náhodou není jasné, o koho se jedná, zde máme fotografii.

Supreme Ruler v obchodech. Strategy Fist oznámili, že jejich strategie, tedy spíše hra na válku, Supreme Ruler 2010 dorazila do amerických obchodů. U nás si asi ještě počkáme.

Cross Racing Championship je gold. Invictus Games oznámili, že jejich závodní simulátor Cross Racing Championship je ve fázi gold. Na pulty obchodů se dostane 20. května a tou dobou hodlají autoři vydat také demoverzi.

Microsoft nepřipravuje žádný handheld. Je až s podivem, že firma Microsoft, která je známá svými megalomanskými plány snad ve všech odvětvích herního průmyslu, neplánuje vývoj žádné kapesní konzole. Hodlá se prý plně soustředit na připravovaný Xbox 360, více čtěte zde.

Cross Racing Championship 2005 je gold. Již 20. května by se na pulty obchodů měla dostat závodní hra Cross Racing Championship 2005 od maďarského studia Invictus Games. Hra nabídne kupu zajímavých módů; zkusit budete moct rally počínaje a autocrossem konče prakticky vše. Více by mělo napovědět demo, které plánují autoři v brzké době vypustit.

Jak bude vypadat Vietcong 2? O připravovaném pokračování populární české akce jménem Vietcong se doposud moc nepsalo a všichni napjatě čekali na E3. Nakonec se ale první střípky informací dostaly na svět již nyní, více čtěte na GameSpy. Vypadá to velmi nadějně...

Rainbow Six: Lockdown vyjdě až příští rok. Že PC verze očekávaného pokračování Duhové Šestky bude mít oproti konzolovým bratříčkům zpoždění, jsme věděli již dlouho. Nyní však již víme, jak konkrétně bude onen "menší" posun vypadat. Zatímco konzolové verze hry by měly vyjít již v září, majitelé PCček si budou muset počkat až na rok 2006.

Stará filmová klasika i na obrazovkách monitorů. Známý film z roku 1976, Taxi Driver, v němž hlavní úlohu ztránil Robert De Niro, se dočká i herního zpracování. Taxi Driver: The Game vyjde už začátkem příštího roku.

Nový patch pro Dungeon Lords. Očekávané RPG Dungeon Lords ještě ani pořádně nevyšlo a už je tu první patch, který si můžete stáhnout z 3Dgamers.  

Download:

Rise and Fall: Civilisations at war - video
velikost: 22 MB
 
Monkeys Adventures - video
velikost: 15 MB
 
Madagascar - video
velikost: 20 MB

GTR - video
velikost: 30 MB
 
Euro Cops - video
velikost: 90 MB

Diskuze (1) Další článek: Nival Interactive kupuje tvůrce Battle Mages

Témata článku: , , , ,