Stalo se 13. 5. - deskové hry hrozí

Zathura - hra podle filmu. 2K Games se pochlubili, že získali práva na hru podle připravovaného filmu Zathura. Kdo si vzpomíná na Jumanji, tomu je jasné, že není vhodné otevírat neznámou deskovou hru. Ve filmu Zathura vás přemístí do vzdáleného vesmíru, stejně tomu bude i u hry.

Xbox 360 pojede Full Auto. Společnost Sega oznámila tvorbu závodní destrukční hry Full Auto pro Xbox 360. Koncept připomíná Carnageddon, necháme se překvapit, co z této hry nakonec bude. Těšit se můžeme i na multiplayer až pro osm hráčů.

Turok vstává z mrtvých. Společnosti Buena Vista Games se podařilo získat licenci na komixovou předlohu několika stříleček - Turok. Chystají se tak rozšířit počet her s tématikou tohoto komixu. Hra by měla zasáhnout snad všechny platformy, včetně konzolí další generace.

Age of Empires: Age of Knights pro DS. Stratégové, kteří si pořídili handheld Nintendo DS, jistě zajásají při ohlášení konverze RTS Age of Empires: Age of Knights právě tímto směrem. Jak budou využity oba displaye, to ještě není jasné.

Frame City pro Xbox 360. Příští týden vyhlásí Namco bližší podrobnosti o akční adventuře Frame City. Zatím víme pouze že hra poběží na Unreal technologii a vyjde tuto zimu.

Download:

Pariah - demo
velikost: 250 MB
 
Dungeon Lords - video
velikost: 65 MB

Diskuze (2) Další článek: Nová Nokia N-Gage za dveřmi

Témata článku: ,