STALO SE 13. 9. - hromady nových her

Onlinegames recenzují NHL 06. Sportovní portál Onlinegames dnes představil svoji recenzi letošního ročníku simulace ledního hokeje NHL 06 z dílen Electronic Arts.

F.E.A.R. i pro Xbox 360. Zatím nepotvrzené informace z Xbox Magazine mluví o vydání střílečky F.E.A.R. pro Xbox 360. Není to však zaručeno.

Noční život v obchodech. Electronic Arts dostali svůj datadisk k The Sims 2 s podtitulem Nightlife do obchodů.

Obchody legendárně vyhoří. Přišla do nich totiž hra Burnout Legends, tedy alespoň do těch amerických.

Blitzkrieg 2 zlátne. RTS z druhé světové války, Blitzkrieg 2, se dostala do gold fáze a koncem měsíce by měla být v obchodech.

Anarchy Online prodlužuje. Firma Funcom si libuje ve velkém zájmu o svoji MMORPG Anarchy Online a prodlužuje hraní zdarma až do roku 2007.

Evil Dead kráčí v obchodech. Pro PS2 a Xbox již má být horor Evil Dead Regeneration v obchodech, na verzi pro PC si počkáme do dvacátého.

MediEvil také. Akční adventura MediEvil Resurrection se již dostává do prodejní sítě pro handhled PSP.

Jádra obchodů zbrojí. A nebo si alespoň chystají Armored Core: Nine Breaker pro PS2, aby jej nabídli hráčům akčních strategií.

Získejte kalendář k Blitz. Simulátor amerického fotbalu Blitz: The League je možné si ode dneška předobjednat a jako bonus dostanete kalendář s roztleskávačkami.

Do obchodů se probilo i Urban Reign. A aby nebylo dnešnímu přívalu her do obchodů dost, Namco vydalo bojovku Urban Reign pro PS2.

Váš názor Další článek: Recenze: Dungeon Siege 2 – návrat legendy?

Témata článku: ,