STALO SE 13.12. - Xbox 360 v Japonsku a smršť downloadů

Xbox 360 se v Japonsku příliš nechytá. Japonský magazín Famitsu zveřejnil první prodejní čísla Xboxu 360, který je v zemi vycházejícího slunce v prodeji od víkendu. Ze 159 tisíc konzolí, jež byly k dispozici, se prodalo za první dva dny jen 39%, čili něco kolem 62 tisíc. Pro srovnání - původního Xboxu se prodalo během prvních tří dnů 123 tisíc kusů.

Dungeon Lords opět na našich monitorech. Dreamcatcher Games hrdě oznamují, že vydají sběratelskou edici svého RPG Dungeon Lords. Kromě limitované edice v kovových krabicích se můžeme těšit na nové úkoly, NPC, kouzla... Na místě je otázka, zdali už autoři stihli do hry aspoň implementovat to, co v ní mělo být od začátku - DL po vydání zjevně neobsahovaly řadu věcí, které ve hře měly být, což se stalo předmětem mnoha výtek na fóru Dreamcatcheru.

Working Designs končí. Firma specializovaná na lokalizace japonských RPG pro západní trh propustila všechny zaměstnance a navzdory nedokončeným pracím na projektu Goemon končí svoji činnost. Goemon pravděpodobně přesto aspoň v Evropě bude vydán. Majitel společnosti Victor Ireland nabídl své služby Microsoftu - chce pomáhat s lokalizací japonských RPG pro Xbox 360.

Download:

velikost: 40 MB
 
velikost: 23 MB
 
velikost: 9 MB
 
velikost: 30 MB
 
velikost: 360 MB
 
velikost: 20 MB
 
velikost: 18 MB
 
velikost: 20 MB
 
velikost: 5 MB
 
velikost: 60 MB
 
velikost: 5 MB
 
velikost: 23 MB
 
velikost: 10 MB
Váš názor Další článek: Brutální Postal zpátky v akci

Témata článku: , , , ,