STALO SE 13.2. - hraním ku zdraví

Patch k Battlefieldu 2 už je skoro hotov. Patch 1.2 na oblíbenou FPS je podle zdrojů z EA ve finální fázi vydání. To znamená, že už brzy by se na oficiálních stránkách mělo objevit konkrétní datum, kdy záplata spatří světlo světa.

Ubisoft se domluvil se zlatým olympionikem. Konkrétně jde o devatenáctiletého snowboardistu Shauna Whitea, který je ve svém věku špičkou profesionálního snowboardingu, což potvrdil i na letošní olympiádě - například otočkou o 1080 stupňů. Snowboardová hra s Whiteovým jménem by měla vyjít v příštím roce.

Activision má práva na Transformers. Společnost oficiálně oznámila, že má celosvětová práva (vyjma Japonska) na vývoj her pro všechny platformy s využitím značky Transformers. První titul se očekává 4. července 2007, stejně jako film Transformers v režii Michaela Baye (The Rock, Armageddon).

Dungeons & Dragons Online: Stormreach je gold. Očekávané MMORPG postavené na nejoblíbenějších RPG pravidlech je hotovo a vychází 28. února 2006.

Hraním her ku zdraví. Kanadský výzkumný tým došel k názoru, že hraním her se trénuje mozek a zpomaluje se jeho stárnutí. Při testu na 100 vysokoškolácích se ukázalo, že hráči jsou v sérii mentálních testů úspěšnější než jejich kolegové, kteří hry nehrají. Více informací naleznete zde.

Váš názor Další článek: Japonci šílí po DS Lite

Témata článku: , , , ,