STALO SE 13.3. - Aspyr proti Starforce

Spellforce 2 nebude obsahovat Starforce. Vydavatel Aspyr se vyjádřil k vydání Spellforce 2 v Severní Americe. Aspyr řekl, že protipirátská ochrana Starforce nebude ve finální verzi hry, přestože je použita v demoverzi vydávané ve spolupráci s evropským Jowood. Aspyr se dále omluvil za jakékoli nepříjemnosti, které Starforce v demu mohla způsobit a znovu ujistil, že pro finální verzi hry zvolí alternativní ochranu proti kopírování.

Hráči se mohou podílet na regulaci herního trhu. Video Game Voters Network je jedinečný projekt Asociace zábavního softwaru (ESA). Slouží hráčům starším osmnácti let, aby se sami vyjádřili k obsahu různých her, znelegálnění prodeje určité hry mladistvím a spoustě dalších věcí, jež zatím nepříliš obratně řeší američtí zákonodárci. Myšlenku podporuje například duchovní otec The Sims Will Wright.

Střílečka z druhé světové jde do obchodů. Red Orchestra: Ostfront 41-45 je plnohodnotná akční hra z prostředí druhé světové války inspirovaná jedním z nejznámějších herních modů. Hra v těchto dnech míří do prodeje.

Dynasty Warriors 5 Empires jsou gold. Nejnovější pokračování divoké akce z prostředí staré Číny je hotovo. DW5 jsou určeny pro Xbox 360 a PS2 a jejich hlavní novinkou je Empire mód, jež vás postaví do role stratéga podepisujícího nejrůznější politické smlouvy a podobně, abyste ovládli celou zemi.

Kde to vře?

Dnes se opět podíváme na stránky doupěcího fóra. Pamatujete si, která hra vás v začátcích vašeho hraní ovlivnila nejvíce? Na jaké hře jste vyrůstali? To je přesný název diskuze, jíž se můžete zúčastnit zde.

Váš názor Další článek: God of War 2 nabíra obrysy

Témata článku: , ,