Stalo se 13.6. - vzhůru na pořádný Juice(d)

Tuning Battlefieldu 2. Nedávno vydaná demoverze online akce Battlefield 2 se ihned dočkala obrovského zájmu ze strany hráčů i odborné veřejnosti. Slovenský magazín Sektor ve svém článku sesumíroval své dojmy. Zahraniční web The Inquirer se podíval na zoubek hardwarovým nárokům a pokud si chcete dojem ze hry prohloubit, určitě nesmíte minout tyto dva články.

Garry´s Mod. Populární modifikace do Half-Life 2, Garry´s Mod, jenž se zaměřuje především na hrátky s herní fyzikou, dosáhl další verze (v8.3). Tentokrát z něj budete moci konečně spouštět samotný singleplayer, dočkáme se nové podoby herní nabídky, nového MOD manageru, kooperativní hru online, Dynamite Gun či dvě nové mapy do Counter-Strike:Source.

Golden Eye: Rogue Agent v obchodech. Majitelé handheldu DS od Nintenda se konečně dočkali hrát za záporňáka ve světě Jamese Bonda ve hře Golden Eye: Rogue Agent. Tým Timburton pod hlavičkou EA začal dodávat tuto střílečku do obchodů v Americe, za chvíli snad bude k dispozici i u nás.

Dojeli už i Juiced. Distributoru THQ se povedlo zdánlivě nemožné - po krachu Acclaimu oživil polomrtvou závodní hru Juiced a nyní ji uvádí na trh pro PC, Xbox a PS2. Pokud máte rádi rychlá auta a vizuální tuning, jistě si přijdete na své.

FullMetal Alchemist 2 má datum vydání. Společnost Square Enix oznámila, že jejich RPG FullMetal Alchemist 2: Curse of The Crimson Elixir vydá exkluzivně pro PS2 12. července tohoto roku. I příběhově by hra měla navazovat na první díl, což není u her z této stáje pravidlem. 

TZ:

Speed-Link představuje nové stereo reproduktory v atraktivní stříbrné a černé barvě o výkonu 110W P.M.P.O., které jsou vhodné především do kanceláře k PC, jak již svým vzhledem, tak i výkonem.
Definition Stereo Speaker, silver

   

Definition Stereo Speaker, black

   

Samostatné ovládání hlasitosti.
Samostatný vypínač ON/OFF.
Kontrolka LED indikující zapnutí.
Frekvenční rozsah: 110Hz - 13kHz.
Rozměry reproduktorů: 84x84x160 mm
Cena: 299 Kč
Více informací a možnost zakoupení na www.speed-link.cz

Download:

Ragnarok Online klient
velikost: 850 MB

Váš názor Další článek: Co takhle vstát od počítače a stále hrát?

Témata článku: ,