STALO SE 14.12. - Medal of Honor na Xbox 360

Nový Medal of Honor i pro Xbox 360. Již půl roku se pracuje na novém přírůstku do rodiny válečných FPS Medal of Honor: Airborne. Hra ve stylu Brothers in Arms má být mezi launch tituly PS3. Nyní to vypadá, že nový MoH bude i na Xboxu 360, a to konkrétně v listopadu příštího roku.

Oficiální název pro nový Splinter Cell. Sam Fisher se před letošními Vánocemi znovu objeví ve hře, která ponese jméno Tom Clancy`s Splinter Cell Double Agent. Do titulu má být nalita nemalá dávka nelinearity právě v souvislosti s představením Sama Fishera coby dvojitého agenta.

Prodeje her v listopady klesly. Trh s interaktivní zábavou poněkud utrpěl s blížícím se příchodem Xboxu 360. Hráči čekali na první next-gen konzoli a šetřili. Prodeje her tak klesly o 18% na přibližně 700 milionů amerických dolarů. Naopak prodejní čísla hardwaru se zlepšila o 10%, tedy na 456 milionů dolarů.

Potíže v Midway. Před několika týdny společnost Midway uzavřela své studio Stainless Steel a nyní je na řadě další. Studio Midway Australia, známé spíše jako Ratbag, společnost získala teprve v srpnu letošního roku. Teď ale jeho brány zavřela. Co se stane s projekty vyvíjenými v Ratbagu se zatím neví, Midway se k situaci nevyjádřila.

Download:

Dothack - skvělý trailer
velikost: 40 MB

Váš názor Další článek: GALERIE: Dungeons & Dragons Online: Stormreach

Témata článku: , , , , , , , ,