Stalo se 14.5. - Figurky z RE4, Xbox 360 kompatibilní s Xboxem

Ne náhodou se série Resident Evil těší velké popularitě. Čtvrtý díl si od nás dokonce vykoledoval neuvěřitelné hodnocení 9,7/10, což už o něčem vypovídá. To samé bychom mohli říci i o připravovaných figurkách ze hry... Co bude příště, sběratelské kartičky?

Metal Gear Solid 3: Snake Eater se prodaly už tři miliony. Populární byla a je i série, jejímž hlavním hrdinou je drsňák Solid Snake. Tento sympaťák si už vydobyl čestné místo u několika milionů hráčů, třetí díl je toho jasným důkazem - od jeho uvedení se ho už prodalo více než tři milionu kopií, z toho milion u nás v Evropě.

Origin of the Species přejmenováno. Nepříliš známé akční RPG Origin of the Species bylo přejmenováno. Nechápeme ovšem krok autorů, kteří už tak nepříliš lákavý název ještě "vylepšili". Mno, uvidíme, zda se D.I.R.T. na trhu prosadí lépe.

Stronghold 2 bude v češtině. Očekávané pokračování strategického Strongholdu se nakonec dočká i české lokalizace, což není žádné překvapení, když vezmeme v potaz úspěchy prvního dílu. Recenzi můžete samozřejmě očekávat i u nás.

Xbox 360 bude kompatibilní s původním Xboxem. V našem souhrném článku jsme to zapomněli zdůraznit, tak na to upozorňujeme alespoň teď. Ti, kteří si oblíbili nějakou hru na prvním Xboxu, nemusí vůbec zoufat. Staré hry z původního Xboxu totiž půjdou spustit i na nové 360tce.

Download:

Test Drive Ulimited - video
velikost: 28 MB
 
Project gotham Racing 3 - video
velikost: 5 MB
 
Free Running - video
velikost: 10 MB

Condemned - video 3
velikost: 17 MB
 
Condemned - video 2
velikost: 12 MB
 
Condemned - video 1
velikost: 12 MB

25 to Life - video
velikost: 7 MB
 
Xbox 360 - video
velikost: 2 MB
 
Quake 4 - video
velikost: 2 MB

Officers - video
velikost: 50 MB
 
Magna Carta - video
velikost: 50 MB
 
Juiced - demo
velikost: 250 MB

Brian Lara International Cricket 2005 - video
velikost: 13 MB
 
187 Ride or Die - video
velikost: 5 MB

 

Váš názor Další článek: Magna Carta - Final Fantasy se třese

Témata článku: , , ,