Stalo se 14.7. - Možná přijde i Microsoft-man

Microsoft skoupil hrdiny. Microsoft oznámil, že podepsal exkluzivní smlouvu s Marvel Enterprises. Ta gigantovi zaručuje práva použít v chystané online hře pro Xbox 360 hrdiny, jako jsou Spider-man, X-men, nebo třeba Hulk. Prohánět se s nimi na konzoli nové generace budeme moct pravděpodobně v roce 2008.

Po cestě Nea se vydáme na podzim. The Matrix: Path of Neo podle Atari vyjde 15. listopadu letošního roku. Už na podzim se tedy hráči mohou stát Vyvoleným, projít si děj celé filmové trilogie včetně událostí z Animatrixu, a to vše ve hře využívající audiovizuální prezentace filmu a dohledu nad scénářem samotných bratří Wachowských, tvůrců Matrixu.

Dark Age of Camelot bude na čas zdarma. Mythic Entertainment přišel se zajímavou nabídkou pro hráče, kteří již nehrají jeho MMORPG. Díky kampani "Come Back to Camelot" si od 14. do 24. července mohou oblíbenou hru znovu zahrát i hráči s nezaplaceným účtem, dokonce i s postavami, jež na serveru zanechali. Mythic tak chce ukázat, že se na vylepšování DAoC stále pracuje. Více informací naleznete zde.

Paradox Entertainment získal značku Europa Universalis. Od prvního vydání stejnojmenné deskové hry v roce 1992 uplynulo hodně času. Tvůrce dvou úspěšných počítačových strategií podle původní hry nyní konečně vlastní značku Europa Universalis a s tím spojená práva. Vývojáři nicméně právě pracují na PC verzi populární Diplomacie.

Váš názor Další článek: Datadisk pro Battlefield 2 je už v přípravě!

Témata článku: , , , ,