Stalo se 15.6. - vzhůru do extrému

Vin Diesel goes to Holywood. Béčková herecká hvězda Vin Diesel (XXX, Pitch Black) ztvární postavu Hitmana, alias Agenta 47 v připravovaném snímku podle námětu počítačové hry Hitman. Společnost 20th Century Fox navíc Diesela posadila na post výkonného producenta filmu. Uvidíme co z toho nakonec vzejde.

Přídavek pro Everquest. Další datadisk pro léty prověřenou MMORPG hru Everquest je na cestě. Sony Online Entertainment dnes oznámila, že Everquest: Depths of Darkhollow bude připravena ke stažení ze stránky EverQuest Station Store za $29,99 nebo za stejnou cenu půjde koupit retail verze v obchodech.

Batman začíná. Dnešek se stal Dnem D pro herní adaptaci připravovaného filmu Batman Begins od Warner Bros Pictures. Po celém světě se dnes rozletěly do obchodů kopie hry Batman Begins, přičemž k dostání je ve verzích pro PS, Xbox, GameCube a Game Boy Advance.

Battlefield 2 dedikovaný Linux server. Pro uživatele systému Linux máme dobrou zprávu. Díky tomuto downloadu si budou moci vychutnat Battlefield 2 po internetu i oni.

Xtreme 4x4 - šlápněte na to. Firma GMX media oznámila vývoj její první hry pro konzole Xbox. Onou prvotinou byde titul Xtreme 4x4, který jasně napovídá, že půjde o offroad závodní hru. Co vás však překvapí je přítomnost krvelačných protivníků, kteří nedají vašemu teréňáku spát. No ještě uvidíme, co z toho bude.

Download:

WOFOR: War on Terror - video
velikost: 110 MB
 
Pro Cycling Manager - demo
velikost: 270 MB
 
Pro Cycling Manager - video
velikost: 40 MB

Diskuze (2) Další článek: ECHO - ozvěny tajemných jeskyní

Témata článku: ,