Stalo se 16. 8. - vydáváme jako diví

Dungeon Siege 2 už patchováno. Microsoft nelenil a hned po vydání RPG Dungeon Siege 2 připravil patch do verze 2.1, který by měl opravovat chyby se službou Gamespy. Dungeon Siege 2 šlo dnes do obchodů.

Strategy First bude distribuovat Cuban Missle Crisis. Strategii Cuban Missile Crisis: The Aftermath z dílen G5 Software bude distribuovat Strategy First a 1C Company.

Nový distributor na scéně. Lidé z holandského Project 3 založili vlastní distributorskou firmu s názvem Lighthouse Interactive Game Publishing, která hodlá distribuovat hry po celém světě.

Nintendo DS zlevní. Fanoušci handheldu Nintendo DS jistě zajásají, neboť firma se rozhodla zlevnit přístroj o 20$ před vydáním kultovní hry Nintendogs.

Square Enix vydali pěkný balík. Sbírka Final Fantasy XI: The Vana`diel Collection, která obsahuje nejen samotnou hru, ale i oba datadisky a minihru Tetra Master, se vydala na svoji pouť do obchodů.

187 Ride or Die je gold. Ubisoft oznámil, že jejich závodní střílečka 187 Ride or Die pro Xbox je gold a brzy bude na pultech.

Sigma Star Saga razí do obchodů. Namco ohlásilo, že jejich vesmírná střílečka kombinovaná s RPG hrou Sigma Star Saga pro GBA vyrazila na pulty obchodů.

Váš názor Další článek: Ocelové nervy, nebo i klávesnice

Témata článku: , ,