Stalo se 16.7. - Špióni, duchové, hrdinové

Bandai Games chystají nové RPG. Firma oznámila, že připravuje jedinečné RPG na konzoli PS2, zasazené do prostředí budoucnosti. Zajímavý příběh spolu se souboji na tahy přitom není na hře to hlavní. Tím je veliké množství zbraní, vozidel a různých strojů, jež půjdou dále upravovat dalšími součástkami.

Blizzard vytvořil novou mapu do Warcraft 3. Své multiplayerové řádění nyní můžete směřovat do nové mapy "Dust Storm". Vaše armády mohou svoji plnou sílu ukázat na žhavém písku posetém kostmi těch, kteří padli za oběť neúprosnému slunci a bezútěšné pustině. Mapa je navržena pro hru 2v2 nebo 3v3 v prostředí "Barrens". Ke stažení vám ji nabídneme v nejbližších dnech.

Staňte se špiónem - potřebujete jen PS2. Díky kameře připojené k vašemu Playstationu, poprvé použité v hříčce Eye Toy, se nyní můžete stát agentem SIA. Umožní vám to hra Spy Toy, a to rovnou ve dvou módech: Security a Gameplay. Můžete tak hlídat svůj pokoj, stejně jako třeba seskočit padákem nad některým velkoměstem a pořídit důležité fotografie.

Geist je Gold. Jedinečná FPS na Nintendo GameCube Geist jde do obchodů už v srpnu letošního roku. Již zanedlouho tedy budete moci v roli ducha strašit lidi a brát jim jejich fyzická těla v cestě za vašimi cíli. Ať už jako pes proběhnete vysoce střeženými prostory, nebo třeba použijete hlídače a jeho zbraň proti svým nepřátelům, vypadá to, že to bude stát za to.

Váš názor Další článek: Need For Speed Most Wanted - více aut, více závodů

Témata článku: ,