Stalo se 17.6.

Chcete být herním testerem? Softwarová firma Ritual se vytasila se zájímavou nabídkou, díky níž se můžete zůčastnit testování jejich nejnovějších her. Má to ale jeden háček; musíte být plnoletí a ještě k tomu z Dallasu. Kdybyste si to stejně nechtěli nechat ujít, máte možnost se přihlásit zde :)

Xbox pro studijní účely. Vybrané japonské školy budou používat microsoftí konzoli Xbox pro studijní účely. Microsoft poskytne celkem 80 kusů konzolí, které rozdělí mezi 75 vzdělávacích institutů. Podle Microsoftu je cílem posílit IT gramotnost mladých lidí, kteří je ve škole budou používat k videokonferencím.

Nezávislý Ubisoft. Společnost Ubisoft řekla NE svému rivalovi EA ve věci odkoupení majoritní části podniku. Hodnota akcií Ubisoftu vzrostla od minulého prosince na 141%, což podle Yvese Guillemota, šéfa výkonného orgánu, drží Ubisoft stále ve hře.   

TZ:

Speed-Link představuje nový unikátní dřevěný subwoofer systém se dvěma satelitními reproduktory a výkonem 350W P.M.P.O. Černo stříbrné barevné provedení dodává celému komplexu elegantní design, který podtrhuje zcela dokonalý zvuk.
 
Definition 2.1 Systém

 
 
Samostatné ovládání hlasitosti
Modře svítící kontrolka LED indikující zapnutí a vypnutí.
Výkon subwooferu: 5W RMS
Výkon satelitních reproduktorů: 1,5W RMS
Frekvence: 50Hz - 18kHz
Cena: 599 Kč

Více informací a možnost zakoupení na www.speed-link.cz

Download:

Space Rangers - video
velikost: 40 MB
 
Shadowgrounds - video
velikost: 40 MB
 
Miner Madness - demo
velikost: 13 MB

The Legend of Zelda - video
velikost: 37 MB
 
Crash Racing - video
velikost: 14 MB
 
50cent Bulletproof - video
velikost: 45 MB

Váš názor Další článek: Prince of Persia 3 - ve stínu temného Prince

Témata článku: ,