Stalo se 18.7. - filmový Doom z pohledu první osoby

Přídavek k Asheron`s Call jde do obchodů. Společnost Turbine oznámila vydání druhého datadisku ke svému MMORPG Asheron`s Call. Jmenuje se Throne of Destiny obsahuje novou rasu, spoustu nových předmětů a questů a navrch i vylepšenou grafiku.

Jak bude vypadat filmový Doom? Na Comic-conu v San Diegu byl ukázán klip z připravovaného filmu na motivy třetího dílu legendární střílečky Doom. Zvláštní na něm bylo, že podobně jako FPS využíval záběrů kamery "z očí hrdinů" přes hlaveň zbraně. Film zřejmě bude sázet na atmosféru stejně jako hra. Dočkat bychom se ho měli v říjnu letošního roku.

Kdy už bude Black & White 2? Nalákali jsme vás v nedávné novince na hýčkáné dítko Petera Molineuxe? Podle slov samotného tvůrce by hra měla vyjít 27. září nebo 14. října spolu s několika demoverzemi. Snad už tomu tak skutečně bude.

Legion Arena otevřena pro veřejný betatest. Pokud si chcete vyzkoušet novou role-playing strategii od Strategy First, máte možnost. Povedete hrstku římských budižkničemů až ke slavným vítězstvím v ohromných bitvách, kde už z nich budou nemilosrdní veteráni. Bližší informace naleznete zde.

Stáhněte si novou mapu do Warcraft 3. Jak jsme vám slíbili, mapu Dust Storm si můžete stáhnout už teď na Doupěti.

Váš názor Další článek: Blizzard zvažuje vstup na pole handheldů

Témata článku: , , , , , ,