Stalo se 2. 11. - NFS: Underground končí

NFS Underground zavře servery. Electronic Arts oznámili, že jejich servery nebudou od 13. ledna podporovat NFS: Underground a tak jedinou možností, jak si hry zahrát, bude propojení peer-to-peer.

Volný věk Kamelotu. Výrobci MMORPG Dark Age of Camelot z Mythic Entertainment se rozhodli, že všem hráčům umožní přístup k datadisku Trials of Atlantis zdarma. Pokud budete chtít zkusit další datadisky, jsou stále zpoplatněny.

Princ mění jméno. Prince of Persia pro PSP již nenajdete pod tímto názvem, nýbrž pod označením Prince of Persia Revelation, jak oznámil Ubisoft.

Puzzle v obchodech. Adventura Rhem 2, založená hlavně na logických hádankách a rébusech, se dostala dnes na pulty obchodů.

Srp a kladivo ve zlaté. Distributor CDV oznámil, že taktické RPG Hammer and Sickle se dostalo do gold fáze a 5. prosince dorazí do obchodů.

Šifra mistra 2K. 2K Games získali práva na hru podle The Da Vinci Code, neboli Šifra mistra Leonarda, jak je kniha Dana Browna překládána. Licence je však na filmovou verzi, kterou dle knihy natočí Sony Pictures.

Zlatá legenda hrdinů. Tahové RPG The Legend of Heroes: A Tear of Vermillion pro handheld PSP je gold a brzy tak přijde na pulty obchodů.

Condemned je gold. SEGA oznámila, že hororová akce Condemned: Criminal Origins je gold a bude připravena na launch konzole Xbox 360.

Diskuze (1) Další článek: Využije Xbox 360 HD-DVD?

Témata článku: , , , ,