Stalo se 20. 6. - Riskněte svůj život

Sony se soudí s britskými obchody. Společnost Sony Computer Entertainment žaluje britské internetové obchůdky, které prodávají handheld PSP ještě před jeho uvedením na evropský trh. Celá kauza se dostala až k britskému High Court, který by měl celou věc brzy rozřešit.

Strategy Fist tisíce a jedné noci. Vývojáři ze Strategy Fist si mnou ruce, protože se dohodli s Red Mile Entertainment na možnosti zpracovat strategickou hru Disney`s Aladdin Chess Adventure. Ta by měla být určena jak pro děti, tak i pro rodiče.

Cricinfo CricketManager - změřte své síly. Společnost Cricinfo oznámila dokončení jejich online hry CricketManager. Jedná se o multiplayerový simulátor vedení kriketového klubu se značnou dávkou nadsázky. Hru najdete zde.

AT&T bude hostovat Asheron. Provider AT&T oznámil, že bude hostovat hry studia Turbine, mimo jiné i Asheron`s Call a jeho druhý díl, stejně tak jako chystané Dungeons and Dragons Online.

DICE se dostávají do skluzu. Švédští vývojáři DICE, tvořící mimo jiné i Battlefield 2, se dostávají se svými střílečkami do časového posunu. Naštěstí se nejedná přímo o Battlefield, ale o jinou střílečku, zatím beze jména, která místo letošního podzimu spatří světlo světa až příští jaro.

Risk Your Life se blíží do obchodů. Společnost Planetwide Games oznámila, že její MMORPG RYL: Path of the Emperor se blíží do obchodů, kde bude prodávána nejdříve v sítích významných kamenných i internetových prodejců. Risk Your Life patří v současné době k nejpopulárnějším MMORPG.

Váš názor Další článek: Pro Evolution Soccer 5 - japonská fotbalová revoluce

Témata článku: ,