STALO SE 20.2. - ambiciózní hra ze Star Treku

Patch na Call of Duty 2 odložen na neurčito. Před několika týdny vydavatel Activision slíbil, že záplata vyjde na začátku tohoto roku. Podle nových informací z fóra Infinite Wars to tak ale nevypadá. Vývojáři mají problémy se zapojením slíbené anticheatové ochrany Punkbaster a oficiální stanovisko vysvětlující současnou situaci je v nedohlednu.

Výrobce online her NCSoft chystá další titul. Na Taipei Game Show byla odhalena hra jménem Dungeon Runners. Podle neoficiálních informací by se mohlo jednat o první singleplayerový počin NCSoftu, konkrétně by šlo o akční RPG. Výrobce je zatím na informace skoupý, nicméně oficiální oznámení by mělo přijít už brzy.

Odhaleny detaily Star Trek: Legacy. Legacy je ambiciózním titulem na PC a Xbox 360 ze známého světa Star Treku. Zhostíte se v něm role admirála flotily vesmírných lodí a zúčastníte se obrovských bitev v single i multiplayer hře. Ještě před tím si však pečlivě zvolíte jednu ze čtyř ras (Federace, Klingoni, Romuilané a Borgové), poskládáte flotilu z 60 různých druhů lodí, zvolíte si vybavení a dílčí velení svěříte kapitánům.

Kde to vře

Opět se podíváme, co je nového na doupěcím fóru. Připadá vám, že u počítače trávíte příliš mnoho času, nebo naopak mnohahodinové vysedávání před monitorem odsuzujete? Zdá se vám o hrách? Myslíte si, že jste na PC závislí? Diskuzi přesně na toto téma naleznete zde.

Download

velikost: 638 MB
Váš názor Další článek: Games Market Europe i letos

Témata článku: , , , , ,